Λογότυπα - Εταιρική Ταυτότητα - Έντυπα - ΕικαστικάGraphics Design

Διαμορφώνουμε το εικαστικό προφίλ σου, επιλέγουμε χρώματα και σχήματα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα του brand σου. Εδώ περιλαμβάνεται κάθε ψηφιακή και έντυπη αποτύπωση του brand σου. Το εικαστικό προφίλ οφείλει να είναι μοναδικό και να αναδεικνύει όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικά της επιχείρησης σου.

GD

Brand Design

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα μιας επιχείρησης. Εκτός του λογοτύπου που θεωρείτε απαραίτητο στοιχείο, πρέπει να υπάρχει η σταθερότητα στα χρώματα, στη γραμματοσειρά, στο σλόγκαν και στο συνδυασμό όλων αυτών. Το σωστό Branding δείχνει την οργάνωση της επιχείρησης προς το κοινό το οποίο στοχεύουμε, με αποτέλεσμα να αφήνουμε πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Packaging

Το μυστικό της επιτυχίας πολλές φορές για την επιτυχία ενός προϊόντος διαφημιστικού και μη, είναι ο σχεδιασμός της συσκευασίας ή αλλιώς το Packaging Design.
Το κοινό πάντοτε επηρεάζεται από την αισθητική ενός Branding, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιο προϊόν.
Εμείς δημιουργούμε πρωτότυπες συσκευασίες που θα ανεβάσουν τις πωλήσεις και θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία.

Promotional Material

Η ψηφιακή εικόνα είναι πλέον αυτή η οποία αποτελεί το καλύτερο marketing. Ο σχεδιασμός των κατάλληλων ψηφιακών εικόνων για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλων διαφημίσεων για online μέσα βασίζονται στο Branding με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε σύγχρονα εικαστικά με το δικό σας στίγμα.

Graphic Design

Δημιουργία Λογοτύπου

Το εμπορικό σήμα μία επιχείρησης που μπορεί να δει κάποιος είναι και η πρώτη εικόνα γι’ αυτήν. Ένας κατάλληλος σχεδιασμός του λογοτύπου που ταιριάζει στο προφίλ της επιχείρησης με τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα μπορεί να σε οδηγήσει στην κορυφή. Στην BeKnown προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το λογότυπο που σου ταιριάζει με βάση τη φύση της επιχείρησης, την τοποθεσία και σίγουρα την ιστορία.

Presentations

Μία επιτυχημένη διάλεξη ή παρουσίαση, απαιτούν την εντυπωσιακή ψηφιακή παρουσίαση. Για να διατηρήσετε την προσοχή του κοινού σας καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, χρειάζεται να περνάτε αποτελεσματικά τα μηνύματά σας. Εμείς δημιουργούμε εντυπωσιακές παρουσιάσεις με εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας επιτρέψουν να έχετε μία επιτυχημένη παρουσίαση και σίγουρα να εντυπωσιαστεί το κοινό σας.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ PROJECT

project